vineri, 5 aprilie 2013

Paste all'arrabbiata cu rucola - 100% de post


Paste all'arrabbiata cu rucola - 100% de post
 Ingrediente (2 portii):
*2-300g paste (eu am folosit rigatoni)
*1 ceapa micuta, curatata si taiata fin
*2-3 catei de usturoi, curatati si taiati marunt
*200ml suc de rosii
*oregano, busuioc, chilli (ale mele au fost toate uscate, dar daca ai proaspete nu ezita sa le folosesti)
*1-2 linguri ulei
*zahar (pana la o lingurita)
*o mana de rucola (optional)

Preparare (15 minute):
1. Pune o oala cu apa la fiert, iar cand clocoteste adauga pastele si lasa-le pana se fierb (eu ma ghidez mereu dupa timpul de fierbere specificat pe pachet).
2.Pune o tigaie pe foc, adauga uleiul si cand incepe sa sfaraie, adauga ceapa, chilli (al meu era sub forma de pudra; daca folosesti chilli intregi, nu te-as sfatui sa-i lasi la calit foarte mult, altfel s-ar putea sa fie extrem de iute amestecul) si aproape tot usturoiul, lasa sa se caleasca la foc mic 2-3 minute, apoi adauga sucul de rosii, oregano si busuiocul si lasa sa fiarba ~10 minute.
3.Scurge pastele (dar pastreaza putin din apa in care au fiert pentru cazul in care sosul de rosii e prea gros), amesteca bine cu sosul de rosii, si serveste cu rucola din belsug.
Enjoy!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu