marți, 27 octombrie 2009

Ciuperci umplute cu somon si cascaval



Duminica seara intorcandu-ma dupa un weekend minunat la munte, am descoperit in frigider niste ciupercute care mai aveau putin si expirau.Eram terminata de oboseala si infometata, asadar trebuia sa fac ceva foarte rapid si simplu.Iata ce a iesit:

Ingrediente pentru 2-3 portii:
*500 g ciuperci (mari, de preferinta)
*75-100 g somon afumat
*100 g cascaval / mozzarella
*sare, piper, un strop de ulei

Preparare (15 min + 30 min la cuptor):
1.Se spala ciupercile bine, se scot cotoarele si se lasa sa se scurga pana cand pregatim restul ingredientelor.
2.Somonul si cascavalul se taie bucatele potrivite.
3.Se unge o tava cu putin ulei, se aseaza palariile ciupercilor si se umplu cu bucatele de somon si cascaval presarate cu sare si piper, dupa gust (atentie, somonul e destul de sarat).Pentru cotoare avem 2 alternative: ori le taiem bucatele si le punem impreuna cu somonul si cascavalul, ori le punem pur si simplu in tava.

4.Se da la cuptor pentru 25-30 minute.Cand incepe sa miroasa apetisant in casa, e clar ca sunt facute.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu