vineri, 23 octombrie 2009

Salata mexicana cu pui



La salata asta am trisat putin, pentru ca imi era atat de foame incat nu vedeam in fata ochilor.Tocmai cumparasem un piept de pui facut la cuptor de la Billa, asa ca l-am ciopartit rapid, asa ca salata mea a fost gata in 5 minute ;).

Ingrediente 2 portii:
*1 piept de pui ~300-350 g
*1 ardei gras rosu / gogosar
*1 ardei gras galben
*1 ardei gras portocaliu / verde
*1 conserva mare de fasole boabe
*1 ceapa mica
*ulei de masline
*sare, piper, oregano
*1 legatura patrujel
*sucul de la 1/2 lamaie (dc va place)

Preparare (20 minute):
1.Se scurge fasolea de apa in care a fost conservata.
2.Se dezoseaza pieptul de pui, se spala, se condimenteaza si se frige pe gratar, apoi se taie cubulete.
3.Se curata ardeii si se taie cubulete/ fasii, iar ceapa se taie "pestisori".
4.Se amesteca toate ingredientele, se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie, ulei, oregano si se decoreaza cu patrujel.
Pofta buna!

Sfat: Daca nu tineti dieta Montignac si nu aveti alta restrictie, puteti sa adaugati si niste porumb din conserva, avocado si ardei iute, eventual o rosie si un catel de usturoi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu