Iahnie de fasole ultra-rapida |
Ingrediente pt 2 portii:
* 2 conserve de fasole cu tot cu lichid ( 2x 420 g - eu am avut un mix de 4 feluri, inclusiv naut)
*2 linguri ulei
*1 ceapa curatata si taiata solzisori
*1-2 catei de usturoi
*1-2 linguri harissa (asta aveam in frigider, dar merge si cu pasta simpla de ardei)
*2-3 linguri bulion
*o frunza de dafin (optional)
*o legatura de patrunjel, tocata marunt (optional)
Preparare (15 min):
1.Punem ceapa la calit in cele 2 linguri de ulei la foc mediu, si dupa vreo 2 minute si usturoiul, taiat feliute sau dat prin ''chestia" de zdrobit usturoiul.Amestecam si mai lasam 2 minute.
2.Punem continutul celor 2 conserve, adaugam frunza de dafin, harissa si bulionul, si lasam pe foc 10-15 minute, pana clocoteste.
Presaram patrunjelul pe deasupra si servim cu painica si castraveti murati sau muraturi.
Enjoy!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu