Ingrediente (4 persoane):
*3 1/2 linguri zahar pudra
*6 nectarine medii, taiate in jumatate, fara sambure
*125g mascarpone
*2 linguri iaurt grecesc
Preparare (10 minute):
1.Amesteca intr-un bol branza mascarpone, iaurtul si o lingura jumatate de zahar pudra.
2.Pune cele doua linguri de zahar pe o farfurioara.Taie nectarinele in jumatate si scoate samburele.Trece partea taiata a nectarinelor prin zahar.Pune tigaia grill pe care ai pus o bucata de hartie de copt pe foc, la flacara potrivita.Aseaza partea taiata (cea trecuta prin zahar) a nectarinelor in tigaie.Lasa cam 2-3 minute pana cand zaharul se caramelizeaza.Intoarce nectarinele si lasa-le pana se inmoaie (2-3 minute).Serveste nectarinele cu amestecul de iaurt.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu