In poza apare exact cum a fost adusa la masa intr-o taverna dintr-un satuc pitoresc.
Ingrediente:
*4-6 rosii bine coapte
*1 castravete proaspat
*1 ardei gras (in salata asta din poza era unul iute)
*ceapa rosie -nu stiu cum am putut s-o omit!
*70 g masline negre
*100 - 200 g branza feta (telemea de oaie - eu recomand de Sibiu)
*ulei de masline
*busuioc, oregano, sare
Preparare:
Se taie rosii, castravetele (se curata de coaja daca este amara), ardeiul in felii.Se pun toate legumele intr-o salatiera sau pe un platou,se sareaza si se condimenteaza cu busuioc si/ sau oregano.Se adauga maslinele si telemeaua taiata in bucati sau pur si simpul feliata si se stropeste totul cu ulei de masline din belsug.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu